Basisleggings

Bent u op zoek naar een fijne legging, dan zit u goed bij Elzinga. Wij bieden een mooi assortiment aan basisleggings voor dames.

Leggings zijn erg veelzijdige kledingstukken en daarom essentieel in de garderobe van elke vrouw. Ze zitten erg comfortabel en u kunt leggings op vele manieren dragen. Wanneer u leggings gaat aanschaffen, is het van belang om de juiste lengte te kiezen.

Wanneer u stevige en/of korte benen heeft, kunt u leggings die tot halverwege de kuit reiken beter vermijden. Leggings die tot over de kuit vallen, maar wel de enkels laten zien, laten uw benen langer lijken.

Tenzij u jeggings draagt, zijn leggings niet bedoeld om als broek te dragen. Zorg dus dat u een top, trui of vestje draagt die tot over uw billen reikt, of draag ze onder een rokje of kort jurkje.

Wij hebben mooie basisleggings van topmerken zoals MarcMarcs, Wolford en Oroblu. Zo vindt u bij ons leggings van katoen, polyamide en polyester. We bieden ook extra warme leggings voor de koudere dagen. Deze zijn voorzien van een fijn laagje fleece aan de binnenkant. Heeft u een mooie legging gevonden die u bevalt, dan is het een kwestie van de kleur en maat selecteren en bestellen maar!

Heeft u liever iets speciaals? Neemt u dan ook even een kijkje in onze collectie fashion leggings of gekleurde leggings. Wij bieden voor ieder wat wils, dus ook voor u!

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina