Leggings en capri's

Heeft u behoefte aan wat nieuwe kleding? Bent u die eeuwige spijkerbroek helemaal zat? Of baalt u dat het buiten net te fris is om dat mooie jurkje aan te doen? Dan zijn leggings en capri’s wellicht wel wat voor u!

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan basisleggings en gekleurde leggings. Daarnaast hebben we modieuze capri leggings en trendy fashion leggings van diverse kwalitatief hoogwaardige merken, waaronder Oroblu, MarcMarcs, Kunert en Wolford.

Wat kleuren betreft heeft u bij ons alle keuze. Wanneer u twijfelt, of nog niet zo goed weet wat wel en niet bij elkaar past, kies dan voor een basiskleur zoals zwart, donkerblauw of crème. Deze passen bij vrijwel elke kleurencombinatie en elke outfit. Zwarte leggings zijn bijvoorbeeld ideaal om te dragen onder een tuniek of onder dat net-iets-te-korte jurkje. Heeft u toch behoefte aan leggings en capri’s met wat meer kleur, dan kunnen we u daar ook in tegemoet komen. Gekleurde leggings staan bijvoorbeeld geweldig onder een lange gebreide trui, en kunnen een sobere of saaie outfit helemaal opleuken. Daar houdt het nog niet op, want we hebben ook speciale, extra warme leggings voor de winter die uw benen heerlijk warm houden. En wat dacht u van een schitterende sheer legging met bloemen en kant, of een stoere legging met slangenprint?

Laat u verassen door ons brede aanbod leggings en capri’s en neem een kijkje in onze online shop.

Lees meer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina