Hold-up en jarretelkousen

Kousen zijn een stuk gemakkelijker dan panty’s. Ze zijn dan ook een absolute must voor iedere vrouw die regelmatig rokjes en/of jurkjes draagt, of voor degenen die de voorkeur geven aan praktische beenmode voor speciale gelegenheden.

Kousen zijn veelzijdig en tijdloos. Welk soort kousen het beste bij u passen, is afhankelijk van uw voorkeur. Authentieke jarretelkousen zijn het mooist, maar vergen enigszins tijd en handigheid bij het aantrekken. Misschien niet ideaal als u liever gaat voor snel en makkelijk. In plaats daarvan kunt u kiezen voor hold up kousen. Dit zijn praktische kousen met een elastische band, die u simpelweg om uw bovenbenen plakt. Jarretels zijn hierbij niet nodig.

Hold up en jarretelkousen zijn in allerlei soorten, kleuren, patronen en materialen verkrijgbaar. Een paar zwarte en een paar doorzichtige huidkleurige kousen zijn een goede basis! Heeft u stevige benen? Investeer dan in een paar zwarte opaque kousen! Deze laten uw benen slanker en langer ogen. Doorzichtige kousen die met uw huidskleur overeenkomen zijn ideaal om gedurende de zomer te dragen onder jurkjes en rokjes, en een stuk comfortabeler dan panty’s. Geen zweterig, jeukend pantykruis meer dus, en toch mooie, egale en glanzende benen.

Verder kunt u volop experimenteren met hold up en jarretelkousen in verschillende kleuren, met kant, visnet, strikjes en modieuze motieven. Ook naadkousen zijn in ons assortiment te vinden.

Bekijk ons actuele aanbod aan hold up en jarretelkousen en plaats uw bestelling in de online shop.

Lees meer

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina