Jarretelkousen

Onderzoek heeft uitgewezen dat we ons sexier voelen als we mooie lingerie dragen, ook al is deze niet zichtbaar onder onze kleding. Jarretelkousen zijn super sexy. U voelt zich direct sexier wanneer u ze aan doet, en dat zult u ook uitstralen. Uw partner zal hoogstwaarschijnlijk ook niet klagen… Of u nu op zoek bent naar authentieke zwarte exemplaren of juist iets in een andere kleur, jarretelkousen geven uw outfit onmiddellijke glamour!

Jarretelkousen worden al eeuwenlang gedragen. Toen de panty opkwam, verdwenen ze uit het straatbeeld, maar ze zijn tegenwoordig weer helemaal in! Wanneer u jarretelkousen naar uw werk draagt, zorg dan dat uw rok lang genoeg is zodat de bovenband niet zichtbaar is wanneer u gaat zitten.

Jarretellegordels zijn verkrijgbaar met vier, zes, acht of zelfs zestien straps. Kies bij voorkeur een jarretellegordel met meerdere straps. Dit laat de jarretelkousen er mooier uitzien. Bovendien is het dan niet zo’n ramp als er onverhoopt eentje mocht breken.

Bij ons vindt u luxe jarretelkousen van diverse merken, in een breed scala aan kleuren. Voor in de zomer hebben we mooie doorzichtige kousen van 15 denier, en voor de koudere dagen van het jaar hebben we jarretelkousen van 60 of 70 denier. Kortom, voor ieder wat wils!

Als alternatief voor jarretelkousen kunt u ook kiezen voor hold ups – dit zijn kousen die u met een speciaal randje dat u om uw bovenbeen plakt. Deze zijn net even wat makkelijker om aan te trekken.

Lees meer

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina