Hold-ups

Kousen waren oorspronkelijk bedoeld om met jarretels te dragen, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer. Er zijn namelijk hold-ups verkrijgbaar – kousen die over een elastische band om het dijbeen beschikken en voorkomen dat de kousen afzakken. Vaak zijn deze elastische banden voorzien van een soort plakrandje, zodat ze nog beter blijven zitten en jarretels overbodig zijn. In vergelijking met jarretelkousen zijn hold ups een stuk praktischer en zijn ze sneller aan te trekken. En dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer u ’s ochtends weinig tijd heeft.

Bij ons vindt u een ruime keuze aan hold ups, in verschillende tinten zwart, bruin, wit, blauw en huidskleur. Mat, glans of iets daartussen in. U kunt gaan voor een mooie egale look, of kiezen voor hold ups met motief of visnet. Dankzij diverse denierwaardes kunt u voor elk seizoen en elke gelegenheid een geschikt paar hold ups vinden. Wij verkopen alleen de beste merken, waaronder Kunert, Hudson, Falke en Oroblu.

Wat betreft de elastische banden heeft u veel keuze. U kunt gaan voor simpele, functionele banden, nauwelijks zichtbare banden of voor mooie kanten banden. Of wat dacht u van banden met een subtiel, chique strikje aan de achterkant?

We hebben ook mooie naadkousen voor een authentieke look, welke uw benen ook nog eens langer en slanker laten ogen.

Lees meer

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina