Beenwarmers

Heeft u altijd last van koude benen of koude voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd met de beenwarmers en bedsokken van Elzinga Kousen. In onze webwinkel kunt u namelijk online beenwarmers en bedsokken bestellen.

Beenwarmers werden uitgevonden in de jaren 80 van de twintigste eeuw door een Amerikaans fitness-expert. Hij ontwikkelde beenwarmers speciaal voor ballerina's, dansers en sporters zoals beoefenaars van wielersport en aerobics. Beenwarmers zijn een bekend verschijnsel en werden vooral populair door films als Flashdance en Fame. Ook werden beenwarmers gedragen door bekende rocksterren zoals Dimebag Darrell, Kip Winger en David Lee Roth. Bij het Russische leger behoren beenwarmers tot de standaard uitrusting (in dit geval tegen de kou) .

Beenwarmers gaan we vooral aankomende winter veel terugzien. Je hebt ze in allerlei kleuren, zien er grappig uit en zijn ook nog eens lekker warm. Een variatie op de beenwarmer is deze bont kniekous, de boottop. Het is een randje die je aan je kniekous kunt bevestigen, zodat er een randje bont over je laars valt. Het lijkt dan net alsof je laars gevoerd is met bont en het geeft een chique en stijlvolle look.

Onze beenwarmers en bedsokken zijn in verschillende kleuren, maten en motieven te bestellen. Leuke sportieve beenwarmers of de juist meer elegante beenwarmers. Wij verkopen het online!

De beenwarmers en bedsokken uit ons assortiment zijn van merken als:

  • Falke
  • Bonnie Doon
  • Hudson

Naast beenwarmers en bedsokken kunt u bij ons ook terecht voor het online bestellen van leuke panty's, sport sokken (voor bijvoorbeeld tennis, golf en hardlopen), leggings en maillots, steunpanty's, kniekousen en sneaker sokjes. Maar naast online beenmode verkopen we in onze webwinkel ook prachtige ingerie, van vooraanstaande merken.

Bestellen van een product is heel eenvoudig. U plaats het gewenste product in uw winkelwagentje en kunt vervolgens verder winkelen of afrekenen. Afrekenen gebeurt altijd binnen uw vertrouwde bankomgeving met iDEAL. Ook kunt u betalen met creditcard. Na ontvangst van betaling sturen wij de bestelling zo snel mogelijk naar u op.

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina