Een huidskleurige of zwarte panty is sowieso altijd de beste keuze. Maar, welke van de twee kiest u? De keuze voor een zwarte of een huidskleurige panty wordt bepaald door de kleding waar u het mee wilt combineren, en uw eigen voorkeur. Wat is de look waarvoor u wilt gaan?

 

huidskleurige pantyEen zomerse look

Voor een zomerse look, met bijvoorbeeld een zwierig jurkje, kiest u voor een huidkleurige panty. Het liefst een exemplaar met een lage denierwaarde, dus zo doorzichtig mogelijk. Voor huidskleurige panty’s geldt sowieso dat de kleur altijd zo dicht mogelijk bij uw eigen huidskleur moet liggen. Dus geen bronzing panty’s, tenzij u daadwerkelijk erg gebruinde benen heeft!

 

Een najaars look

Een ideale najaarslook is bijvoorbeeld een grof gebreide trui met een rokje, een paar laarzen en een zwarte panty. Afhankelijk van de temperatuur kunt u dan altijd nog kiezen voor een zwarte panty met een hogere denierwaarde, zodat uw benen lekker warm blijven.

 

Zwarte pantyEen chique look

U heeft uw favoriete zwartje jurkje al uit de kast gehaald en uw zwarte pumps staan klaar. U kunt hierbij zowel voor een zwarte als voor een huidkleurige panty gaan. Kiest u voor zwart, zorg dan voor een panty met een lage denierwaarde, zodat het geheel niet té overweldigend zwart wordt, en er ook nog wat huid zichtbaar is. Kiest u voor een huidskleurige panty, dan geldt wederom dat u een tint moet kiezen die zo dicht mogelijk bij uw eigen huidskleur ligt.