Wolford werd in 1949 opgericht door Walter Palmers en Reinhold Wolf. Het Oostenrijkse merk is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest bekende producenten van luxe beenmode. Inmiddels biedt Wolford naast beenmode ook een uitgebreide collectie met bodywear, lingerie, zwemkleding, ready-to-wear en accessoires.

 

Kwaliteit

Kenmerkend voor is de hoge kwaliteit van de producten. Wolford panty’s zijn een investering, maar u krijgt er ook echt een fantastisch product voor terug. Wolford panty’s staan dan ook bekend om hun uitstekende pasvorm, lange levensduur en ongeëvenaarde draagcomfort. Wolford panty’s voelen echt aan als een tweede huid. Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit van het garen dat er gebruikt wordt en de unieke weeftechnieken die zorgen dat de producten langer hun vorm behouden. Daarbij worden alle materialen aan ecologische testen onderworpen.

 

Wolford panty’s

Wolford panty’s stralen luxe en elegantie uit. Ze worden gemaakt om de vrouwelijke vormen te accentueren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruime keuze. Wolford heeft een aantal tijdloze klassiekers die altijd in het assortiment blijven, maar uiteraard kunt u bij Wolford ook terecht voor de laatste trends! Of u nu op zoek bent naar een simpele basispanty of een verleidelijke naadpanty, Wolford heeft het. Daarnaast biedt het merk ook een collectie Shape & Control Legwear. De panty’s uit deze collectie zijn speciaal ontworpen om de bloedsomloop in de benen te bevorderen en laten (afhankelijk van wat voor panty u aanschaft) uw benen, heupen of billen slanker lijken.