Zwarte pantyVroeger was het ongehoord voor vrouwen om met blote benen op het werk te verschijnen. In de jaren 90 werd de dress code op kantoor echter meer casual. Het power suit was ineens passé, en veel vrouwen lieten hun panty’s in de kast liggen. Voor veel vrouwen was het niet dragen van panty’s een manier om hun vrijheid te vieren. Tegenwoordig zien de meeste vrouwen het dragen van een panty niet als een noodzakelijke kwaad, opgelegd door de dress code op het kantoor, maar als een cosmetisch hulpmiddel. Het dragen van een panty naar het werk is nu een manier om oneffenheden op de benen te verbergen, en de illusie van mooie, gladde benen te creëren. Echter, wanneer u zich in een meer conservatieve werksfeer bevindt, zult u toch een panty onder uw rok moeten dragen.

 

Dit leidt ons automatisch tot de vraag: welke panty is gepast voor dergelijke situaties? Wat is nu de etiquette als het aankomt op het dragen van panty’s naar het werk? Wat kan wel, en wat kan niet in een formele werksfeer?

 

Wat de kleur van uw panty betreft: in een formele werksfeer zijn alleen nude (huidskleurige) panty’s en zwarte panty’s acceptabel. Die felgekleurde panty’s en die fantasiepanty’s kunt u beter bewaren voor uw vrije tijd.
Nude panty’s werken bij vrijwel elke outfit. Als u een grijze outfit draagt, kunt u zowel een nude als zwarte panty dragen. Zwarte panty’s kleden doorgaans wat meer af.

 

Dan is er nog de denierwaarde, oftewel de dikte en doorzichtigheid van de panty. Het is de bedoeling dat u uw benen bedekt, dus een ultra sheer panty (van minder dan 10 denier) is niet erg gepast. Het is raadzaam om te gaan voor een semi-opaque panty (20 tot 40 denier). Uw benen zijn dan voldoende bedekt terwijl uw huid toch nog vrij zichtbaar is. Tijdens de koudere maanden kunt u natuurlijk kiezen voor een dikkere panty.