Welke kleur panty past bij mij?

Panty’s kunnen heel sexy zijn – als u weet hoe u ze moet dragen! De juiste kleur is erg belangrijk wanneer u een panty draagt.

 

Huidkleurige panty’s

Wanneer u een huidkleurige panty wilt aanschaffen, kies dan de kleur die het dichtste bij uw eigen huidskleur ligt. Dit zorgt voor de meest natuurlijke look. Wanneer u een kleur selecteert, match deze dan met de kleur van uw handen, niet die van uw benen – ten slotte zien onze benen (in het frisse Nederlandse klimaat) een stuk minder daglicht dan onze handen, en zijn ze dus vaak een stuk witter. Vergelijk het kiezen van de juiste huidskleurige panty maar met het kopen van foundation voor uw gezicht: u koopt dan altijd de tint die het dichtst bij uw eigen huidskleur ligt, zodat uw huid er beter en egaler uit ziet. Voor uw panty geldt hetzelfde!

 

Gekleurde panty’s

Wanneer u gekleurde panty’s gaat aanschaffen, bedenk dan eerst bij welke outfit u van plan bent ze te dragen. Stem de kleur van uw panty af op uw kleding en kleuren die een paar tinten lichter zijn dan uw kleding – tenzij u een gewaagd statement wilt maken! Wanneer u de voorkeur geeft aan een wat conservatievere look, dan zijn neutrale, donkere kleuren zoals zwart, navy en bruin een uitstekende keuze.

Neemt u op uw gemak eens een kijkje in het assortiment gekleurde panty’s in de online shop van Elzingakousen.nl. Hier vindt u de juiste kleur voor elke outfit!