Netpanty’s zijn ideaal voor avondjes uit en voor romantische gelegenheden. Ze geven uw outfit instant sexappeal en trekken de aandacht direct naar de benen toe. Maar wanneer u netpanty’s met de juiste outfit combineert, kunnen ze ook prima bij een alledaagse outfit! Netpanty’s geven een look wat meer textuur en lef.

 

Netpanty’s combineren

Wanneer u op zoek gaat naar goede netpanty’s, bedenk dan eerst voor welke gelegenheid en bij welke outfit u de netpanty’s wilt gaan dragen. Gaat het om een outfit voor naar kantoor, dan mag het natuurlijk niet te gewaagd zijn. In dat geval kunt u het beste kiezen voor een netpanty met een fijne textuur. Wilt u netpanty’s dragen in combinatie met een casual outfit, dan is het een goede tip om de netpanty te combineren met een “mannelijk” item, zoals een wijdvallende grof gebreide trui of een overhemd. Op die manier creëert u een mooie balans en ziet uw look er niet te pikant uit.

 

Merken

Wat merken betreft is het een kwestie van voorkeur en smaak. Bent u van plan uw netpanty’s vaker te dragen, dan is het echter wel de moeite waard om te investeren in een kwaliteitsmerk. Oroblu en Falke maken bijvoorbeeld zeer mooie netpanty’s van een hoogwaardige kwaliteit. U betaalt wellicht iets meer dan voor een goedkoper merk, maar u bent ervan verzekerd dat u (mits u er goed voor zorgt!) nog lang plezier kunt hebben van uw netpanty’s.