Het beenmode merk Hudsonis van oorsprong een Amerikaans merk, maar het wordt vervaardigd in Duitsland. Hudson is zeer populair, maar wat onderscheidt hoe Hudson zich nu van andere beenmode merken?

Kwaliteit

Je zal maar weinig maillots vinden met zo’n hoog draagcomfort als die van Hudson. Wie één keer een Hudson maillot heeft gedragen, zal ongetwijfeld vaker voor dit merk kiezen. Met Hudson ben je verzekerd van duurzame producten met een uitstekende pasvorm en een perfecte afwerking, stuk voor stuk van topkwaliteit. En dat voel je!

Keuze

Hudson biedt maillots in alle denkbare kleuren en van verschillende materialen, in alle maten. Of je nu op zoek bent naar een effen maillot of een maillot met een gewaagd design, Hudson biedt voor ieder wat wils. Voor elke stijl, en voor elke gelegenheid. Kunert en Hudson werken zelfs met tussenmaten, zeer geschikt voor de kleinere dames met een kledingmaat van maat 44 tot maat 50. Het broekje is ruimer gemaakt met tussenstukken, en de beenlengte is korter gebreid, waardoor uw panty of maillot en perfecte pasvorm krijgt.

Innovatie

Hudson is onderdeel van de Kunert Groep, die al sinds 1907 één van de meest vooruitstrevende bedrijven is op het gebied van beenmode. Hudson mag zich dan ook met recht één van de meest innovatieve beenmode merken ter wereld noemen. Het bedrijf heeft duizenden mensen in dienst die constant op zoek zijn naar betere materialen, betere productietechnieken en betere pasvormen. Zo ben je altijd verzekerd van het beste!