Het Oostenrijkse beenmode- en lingeriemerk Wolford werd in 1949 opgericht door Walter Palmers en Reinhold Wolf. Sindsdien heeft het merk zich gevestigd als één van de grote namen op het gebied van beenmode, lingerie en ready-to-wear. In combinatie met moderne technologieën en een ongekende creativiteit produceert Wolford beenmode van de hoogste kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van exclusieve materialen. Het merk staat tegenwoordig synoniem met stijl, elegantie en draagbare luxe. Maar Wolford gaat verder. Het merk biedt ook oplossingen door de garderobe dillema’s van elke vrouw.

Naadloze panty’s

Een goed voorbeeld daarvan zijn de naadloze producten van Wolford. Door middel van een circulaire breitechniek produceert Wolford beenmode die de drager het gevoel geeft alsof ze een ‘tweede huid’ aantrekt. De ‘Fatal’ Wolford panty’s bijvoorbeeld, is bij uitstek geschikt om te dragen onder nauwsluitende jurkjes. Omdat ze in één stuk zijn gebreid, ook het broekje, weet u zeker dat er geen onooglijke naden door uw jurk heen te zien zijn. De ‘Fatal’ lijn werd beroemd door Helmut Newtons fotocampagne. Alle panty’s van Wolford zijn voorgevormd, de hele panty heeft dan de vorm van het been, waardoor deze overal evenveel uitrekt, dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een egale kleur over het been. Het hygienische katoenen kruisje wordt er met de hand ingezet, extra bijna onzichtbare versterking bij de teennaden met ladderstop. De MissWolford panty’s geven een gemiddelde druk op het been,en dus heel geschikt voor wie de hele dag staat, langere vluchten maakt of veel aan een bureau zit. Deze panty’s geven compressie vanaf de enkels uitlopend naar het bovenbeen om de bloedsomloop te bevorderen en zorgen voor minder vermoeide benen of vocht in uw voeten. Deze transparante panty’s zijn het bewijs dat ondersteuning een zeer elegante uitstraling kunnen geven aan uw benen.

Control panty’s

Naast naadloze panty’s biedt Wolford eveneens een breed assortiment aan shapewear panty’s, zoals control top panty’s om de ‘muffin top’ te verbergen, alsmede push-up panty’s en ‘shape up’ panty’s die tot aan onder de buste komen om op een effectieve wijze vorm te geven aan heupen, middel en buik.