Pantykniekousen zijn ontzettend veelzijdig. Ze geven een extra dimensie aan uw outfit en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Of u nu gaat voor een vrouwelijke, casual, glamoureuze of rockchick look, met pantykniekousen kunt u op een eenvoudige manier uw outfit een boost geven.

 

Door het dragen van pantykniekousen kunt u uw eigen unieke stijl creëren. We hebben wat inspiratie en tips op een rijtje gezet:

 

Start bij de basis

Weet u niet zo goed welke kleuren nu wel of niet bij uw outfit passen, houdt het dan simpel. Zwarte pantykniekousen zijn altijd goed! Zorg daarnaast voor een paar pantykniekousen in grijs, donkerblauw, crème of wit. Met deze kleuren kunt u heel makkelijk mixen en matchen.

 

Creëer balans

Wanneer u felgekleurde pantykniekousen of pantykniekousen met een patroontje draagt, zorg dan dat u de rest van uw outfit sober houdt – dit brengt de aandacht naar uw sokken.

 

Experimenteer met texturen

Wees niet bang om eens pantykniekousen met een andere textuur te proberen. Er is veel keuze verkrijgbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van Wat dacht u bijvoorbeeld van netkniekousen?

 

Wees voorzichtig met wassen

Pantykniekousen vereisen wat meer aandacht dan bijvoorbeeld katoenen sokken. Ten slotte wilt u er zo lang mogelijk plezier van beleven! Was uw pantykniekousen bij voorkeur op de hand of doe ze in een waszakje in de wasmachine (niet hoger dan 30 graden). Doe ze na het wassen niet in de droger, maar hang ze op.