Als het op fashion aankomt, is de herfst mijn favoriete seizoen. We kunnen helemaal losgaan met meerdere laagjes en het is dé tijd van het jaar om unieke kledingcombinaties te maken. Een van de beste accessoires die u daarbij kunt hebben zijn overknees, oftewel sokken die tot over de knieën komen. Overknees zijn veelzijdig, geven uw outfit een extra dimensie en kunnen op heel veel manieren worden gedragen. Kortom, een simpele én goedkope manier om uw garderobe op te leuken! Overknees kunnen u er al snel als een schoolmeisje uit laten zien. Natuurlijk is dat prima als dat de look is waar u voor wil gaan, maar er zijn nog meer manieren om overknees te dragen. Hieronder een aantal tips:

 

Met een panty eronder

Het extra laagje stof houden uw benen lekker warm, maar het ziet er nog steeds leuk uit! Combineer deze look met een nauwsluitend rokje, een wijde top en enkellaarsjes.

 

Met shorts

Een ideale look voor in de lente! Combineer uw overknees met denim shorts en laarzen of sneakers. Perfect voor die dagen waarop het nog net niet warm genoeg is voor blote benen maar u toch de verleiding niet kunt weerstaan.

 

Met hoge laarzen

Draagt u hoge laarzen, laat dan uw overknees er boven uit steken. Voor een neutrale look kunt u het beste kiezen voor overknees in dezelfde kleur als uw laarzen, maar als u niet bang bent om op te vallen kunt u ook overknees in een felle kleur of met een leuk printje nemen.

 

Met een kort rokje en een oversized trui

Een kort rokje met overknees eronder kan er al snel net iets te uitdagend uitzien. Je kunt deze outfit uitbalanceren door er een oversized trui overheen te trekken.