Jarretelkousen zijn het toonbeeld van vrouwelijkheid. Maar ze moeten wel op de juiste manier gedragen worden.

 

Wanneer u dagelijks jarretelkousen draagt en er representatief uit wilt zien, kunt u het beste gaan voor een rok of jurk die tot net boven uw knieën valt. Zorg in ieder geval dat de rok of jurk lang genoeg is, om te voorkomen dat de bovenband van uw kousen zichtbaar worden als u gaat zitten!

 

Draagt u jarretelkousen alleen voor feestjes of sexy gelegenheden, dan kunt u gerust wat meer huid laten zien. Om te voorkomen dat het er goedkoop uitziet, kunt u er beter voor zorgen dat er geen blote huid zichtbaar is als u staat. Er mag alleen een stukje van uw dijbenen zichtbaar zijn als u zit of als uw benen over elkaar doet.

 

Tips voor het aantrekken van jarretelkousen

* Zorg dat u de jarretelgordel op trekt tot uw heupen.

 

* Zorg dat de straps aan de voorkant ongeveer vijf centimeter korter zijn dan de straps aan de achterkant. Dit zorgt dat de straps aan de voorkant strak blijven staan en voorkomt dat ze zichtbaar worden zodra u gaat zitten.

 

* Zorg dat u eerst de jarretels aan doet, en dan pas uw slipje. Anders moet u alles, inclusief jarretels, steeds afdoen wanneer u moet plassen!

 

* Onthoudt dat een jarretelgordel met meerdere straps de jarretelkousen er mooier uit zal laten zien. Bovendien blijven uw jarretelkousen dan nog mooi zitten, mocht er onverhoopt een strap breken.