Sokken van het merk Bonnie Doon

Hoewel de merknaam van Bonnie Doon afkomstig is uit Schotland, is het een Amerikaans beenmode merk. Bonnie Doon werd in 1957 opgericht door Alex Lee Wallau, die hiermee een ijzersterke combinatie van uitstekende kwaliteit en een betaalbare prijs op de markt introduceerde.

 

Geschiedenis

In de jaren 70 werden kniekousen ineens razend populair. Bonnie Doon wist hier van te profiteren. Dit kwam mede door het feit dat het merk, in tegenstelling tot Europese beenmodefabrikanten, haar sokken in veel verschillende kleuren maakte. Ook maakte het merk gebruik van orlon, een heerlijk zacht soort acryl. De slogan "Bonnie Doon, the highest name in knee-hi's" was dan ook zeer toepasselijk. Tijdens de jaren 90 bewees Bonnie Doon de laatste modetrends nauwlettend in de gaten te houden. Het merk breidde haar collectie uit met onder anderen beenwarmers, slobsokken en overknees. Sinds de introductie van Bonnie Doon in Nederland in 1969, heeft het merk ook hier naam weten te maken.

 

Collectie

De uitgebreide collectie van Bonnie Doon bevat werkelijk voor ieder wat wils. Het merk produceert vrolijke en kleurrijke beenmode voor dames en heren. Sokken en kniekousen natuurlijk, maar ook overknees, pantysokjes, voetjes, huissokken, thermosokken, maillots, panty’s, fantasiepanty’s, glitterpanty’s, leggings, beenwarmers en andere aanverwante artikelen. Ook de kindercollectie van Bonnie Doon mag er wezen. Zo zijn er leuke kindermaillots die niet kriebelen en babysokjes die wél blijven zitten. Uiteraard heeft u ieder seizoen weer de keuze uit de nieuwste trends en modekleuren.