Een paar uur later, nadat je weer bij komt van al je blijdschap, vraag je je af of je wel blij moet zijn. Je kunt er niet meer zo leuk uit zien als anders. Je moet andere kleding aanschaffen. O nee hè, wat heb ik mezelf aangedaan? Negen maanden in slobberkleding.


Heb ik dit er voor over? Je vraagt jezelf af waarom je zoiets denkt, want er komt toch iets heel moois uit? Dan maar negen maanden in slobberkleding.

Maar weet je... dit is helemaal niet nodig! Er zijn vele kledingwinkels die hippe kleding verkopen voor zwangere vrouwen. Daarnaast vraag je je natuurlijk af hoe moet je dat nou doen met een rokje. Knip ik de bovenkant van de panty in, zodat het niet zo strak zit of draag ik de panty onder mijn buik?

Dames dit is nergens voor nodig. Elzinga Kousen heeft een panty speciaal voor zwangere vrouwen. De eigenschappen van deze Oroblu zwangerschapspanty zijn:

- De panty bestaat uit 82% polyamide en 18% lycra.
- Dikte van 40 denier, dus ook ideaal voor in de winter.
- Een licht steungevend effect.
- Een zachte boord ter hoogte van de middel.
- Anatomisch broekgedeelte met grote zone, speciaal ontworpen om de buik te bedekken, zonder te knellen.
- De speciale band helpt bij de ondersteuning van de buik en rug.
- De billen worden niet afgekneld.


Klik hier voor onze collectie zwangerschappanty's.

Met deze Oroblu zwangerschapspanty hoef je dus geen lelijke slobberkleding te dragen, maar je kunt deze panty goed combineren met een leuk rokje en een shirt.

Nog een aantal tips om er leuk uit te zien tijdens je zwangerschap:

- Draag accessoires. Accessoires dragen is een makkelijke manier om er stijlvol uit te zien. Een hippe sjaal of een mooie tas maken de simpele outfits helemaal af!
- Wees trots op je buik en laat hem zien met een bellylint. Hiermee steelt je baby nu al de show.
- Draag vrolijke kleuren. Deze kleuren laten zien dat je straalt.
- In Hollywood dragen vrouwen i.p.v. alleen maar zwangerschapskledij ook gewone kleding, maar dan alleen een maatje of twee groter. Denk hierbij aan een hippe bolero of een leren jackje.
- Draag schoenen waar je lekker op kunt lopen, zoals gympies. Deze kunnen makkelijk gecombineerd worden met zwangerschapskledij met een leuke sjaal of tas erbij.

Er zijn dus genoeg oplossingen om toch goed voor de dag te komen.