Wolford is een exclusief merk dat o.a beenmode en ondermode van ultieme kwaliteit aanbiedt. Doordat Wolford gebruik maakt van de fijnste garen met een speciale cirkelvormige breitechnologie hebben de producten een perfecte pasvorm en voelen de producten aan als een tweede huid. De panty's hebben een perfecte pasvorm en zitten zo geweldig dat elke vrouw er wel één wil. Zeker nu wij de nieuwe collectie zien: veel zwart, veel detail en veel passie.

 

Bij de beenmode zien wij dit seizoen veel dierenprints, bijvoorbeeld de Wolford animalia tights. Deze fantasie panty met tijgerprint is goed te combineren met een basis jurk of rokje.

 

 

De Wolford Rattle tights is een mooie 80 denier matte en niet doorschijnende panty met slangenprint.

 

 

Verder is het op de catwalks een explosie van grafische prints. Neem bijvoorbeeld de Wolford graphorama tights. Een prachtige huidkleurige panty met geografische print in het zwart.

 

Het vijftiende modespektakel in Hengelo zorgde weer voor duizenden bezoekers. Ook Elzinga Kousen was van de partij en showde o.a de prachtige Wolford Spider check tights. Deze 20 denier huidkleurige panty met lijnmotief in het zwart zorgt voor een heel speciaal effect.

 

 

 

 

Bent u in de gelegenheid breng dan een bezoek aan één van onze winkels waar u uw najaar-winter outfit compleet kunt maken of bestel het gemakkelijk in onze webshop.