Naadpanty’s zijn ongelofelijk sexy! Ze geven iedere outfit een klassieke, retro of romantische look en niet te vergeten instant sexappeal! Maar hoe draagt u nu een naadpanty? Het belangrijkste is dat de naad niet gedraaid zit. Wie voor het eerst een paar naadpanty’s draagt, zal zien dat de naad aan de achterkant niet vanzelf recht komt te zitten. Gelukkig is dat met een paar handige tips heel eenvoudig op te lossen. Het enige wat u nodig heeft zijn uw naadpanty’s en een passpiegel.

 

Voor het aantrekken

Net als bij alle andere soorten panty’s is het belangrijk om voor het aantrekken te controleren of u geen scherpe randjes aan uw nagels heeft. Dit geldt voor zowel uw handen en voeten. Scherpe randjes aan de nagels kunnen namelijk al een ladder in uw mooie panty veroorzaken nog voordat u hem ook maar een keer heeft gedragen! Heeft u lange nagels, dan is het raadzaam om tijdens het aantrekken van uw panty’s handschoentjes te dragen zodat u de panty’s niet per ongeluk stuk trekt. Bij panty’s met een lage denierwaarde (20 denier en minder) is nog meer voorzichtigheid geboden.

 

Zo krijgt u uw naadpanty’s recht aan

• Ga met uw rug naar de spiegel staan, met uw voeten op schouderbreedte.

• Doe de naadpanty’s aan beide voeten, maar trekt ze nog niet voorbij uw enkels op.

• Buig voorover en kijk tussen uw benen door in de spiegel

• Trek nu stukje voor stukje de naadpanty over uw benen en zorg dat de naden in een rechte lijn over de achterkant van uw benen lopen.

 

Te gewaagd voor het werk?

Als u zich nog net niet zelfverzekerd voelt om met uw sexy naadpanty aan over straat te gaan, dan kunt u uw look wat neutraler maken door de naadpanty te combineren met bijvoorbeeld een nette, niet al te blote zwarte jurk die tot halverwege uw kuiten reikt.