Als het op maillots aankomt, dan heeft elke vrouw weer andere behoeftes en wensen. Wat voor de één een uitstekende maillot is, is dat niet per definitie ook voor u! Laat u daarom niet teveel leiden door de keuzes van anderen en bekijk zelf wat het beste bij u past.

Merken en maten

Veel merken hanteren verschillende maten, en wanneer u gaat experimenteren zult u merken dat het ene merk u beter past dan het andere. Zodra u eenmaal het merk en de maat heeft gevonden waar u helemaal tevreden mee bent, is het een goed idee om hier meteen een aantal maillots van te bestellen (in een paar verschillende kleuren). Zo heeft u altijd een geschikt paar achter de hand!

Steun maillots

Wanneer u veel moet staan of zitten tijdens uw werk, of wanneer u problemen heeft met uw bloedsomloop, dan is een kwalitatief hoogwaardige steun maillot ideaal voor u. Deze bieden, net als steunpanty’s, op de juiste plaatsen druk om de bloedsomloop in uw benen te bevorderen en uw comfort te verhogen. U betaalt meestal wat meer voor dergelijke maillots, maar u heeft er wel meer baat bij en deze maillots gaan over het algemeen ook langer mee. Het is een goede investering, tenslotte kunt u geen prijskaartje aan uw gezondheid hangen!