Historie

Maria Kunert opende haar eerste beenmode fabriek in Warnsdorf, in 1907. In de jaren daarna voegden ook haar man, Julius Kunert Senior, en later haar twee zoons, Heinrich en Julius Jr., zich bij het bedrijf. In die tijd werden vrijwel alle sokken en kousen nog gemaakt van katoen. Rond 1950, de periode waarin de trend van nylon kousen net haar intrede deed, bracht ook Kunert haar eerste nylon kousen uit. Dit zorgde voor de ultieme doorbraak van het merk. Kunert is tegenwoordig nog altijd één van de beste premium beenmodemerken, en weet meer dan honderd jaar na de oprichting nog altijd haar reputatie hoog te houden.

Afwerking en kwaliteit

Als het op afwerking en kwaliteit aankomt, dan is Kunert de beste keuze die u kunt maken. Het merk ontwerpt en produceert panty’s, maillots, leggings,kniekousen, stay-ups, beenwarmers en sokken voor dames en kousen en sokken voor heren, stuk voor stuk met een perfecte pasvorm, een optimaal draagcomfort en een ongeëvenaarde kwaliteit. De producten voelen als een tweede huid. Er gaat enorm veel moeite, tijd en innovatie schuil achter elk product dat Kunert maakt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Kunert één van de meest geliefde beenmode merken ter wereld is.

Function collectie

Kunert richt zich op het comfort van uw benen. Met de nieuwe Function serie heeft Kunert de perfecte beenmode collectie ontwikkeld. Of u nu behoefte heeft aan warmte, verkoeling, ondersteuning of shapewear, deze collectie heeft voor elke behoefte de perfecte oplossing. Bovendien is deze collectie net zo mooi als dat hij effectief is.