Om modemissers te voorkomen hebben we hieronder een aantal handige richtlijnen op een rijtje gezet met betrekking tot welke kleuren panty’s geschikt zijn in bepaalde situaties.

 

Huidskleurige panty’s

Huidskleurige (nude) panty’s zijn de meest veelzijdige panty’s die u kunt hebben, want ze zijn geschikt voor vrijwel elke situatie. MITS u de juiste huidskleur kiest! De veiligste optie is altijd om te gaan voor een kleur die zo dicht mogelijk bij uw eigen huidskleur ligt. Dit geeft het meest natuurlijk ogende resultaat. Natuurlijk, het is erg verleidelijk om te kiezen voor een panty waarbij het lijkt of uw benen een mooi gebruind kleurtje hebben, maar aangezien uw armen, handen en gezicht dit niet hebben, zal het er allesbehalve natuurlijk uitzien. Blijf dus bij uw eigen huidskleur. Wilt u uw benen wat meer bedekken of heeft u last van oneffenheden, kies dan niet een donkerdere kleur maar ga voor een hogere denierwaarde.

 

Zwarte panty’s

De meningen over zwarte panty’s zijn nogal verdeeld. De één vindt dat ze uitsluitend ‘s avonds gedragen mogen worden, de ander vindt ze juist voor overdag meer geschikt. Het hangt eigenlijk voornamelijk van uw outfit af. Een zwarte panty kan prima onder een formeel ensemble dat u naar kantoor draagt, maar past ook prima onder een LBD of een paar jeansshorts.

 

Gekleurde panty’s

gekleurde panty'sEén ding dat u moet onthouden bij het dragen van gekleurde panty’s is dat ze niet geschikt zijn voor de werkvloer. Maar met gekleurde panty’s kunt u wel een echt fashion statement maken! Het is echter wel raadzaam om uw panty goed met uw outfit te coördineren, want met een gekleurde panty trekt u echt de aandacht naar uw benen. Als u zware of korte benen heeft, blijf dan bij donkere en diepe kleuren zoals navy, donkergroen of aubergine. Door schoenen te dragen in dezelfde kleur als uw panty, kunt u de illusie wekken dat uw benen langer zijn. Dit is een stuk lastiger wanneer u een lichtere of felgekleurde panty draagt, dus denk hierbij goed na over uw schoenen.