kleur panty matchen outfitWanneer u niet te veel aandacht wilt trekken, bijvoorbeeld bij formele gelegenheden en op het werk, zit u nooit verkeerd met doorzichtige basic panty’s in zwart of huidskleur. Ze zijn simpel, maar wanneer ze op de juiste manier worden gedragen, krijgt uw sexappeal een instant boost en creëert u moeiteloos het gewenste effect.

 

Hieronder nog een aantal tips om uw panty moeiteloos met uw outfit te matchen:

 

  • Match uw panty met uw schoenen

Door schoenen te dragen in dezelfde kleur als uw panty (of uw panty in dezelfde kleur als uw schoenen; het is maar het hoe u het bekijkt) zorgt u dat u er langer en slanker uitziet. Panty’s en schoenen in verschillende kleuren laten korte mensen er nog korter uit zien, en gedrongen mensen nog meer gedrongen. Wanneer uw schoenen en panty niet dezelfde kleur hebben, zorg dan in ieder geval dat uw schoenen donkerder zijn dan uw panty.

 

  • Match (indien mogelijk) uw panty met uw schoenen én rok

Indien mogelijk, zorg dan dat uw panty niet alleen met uw schoenen matcht, maar ook met uw rok. Dit zal het ‘verlengende’ effect alleen maar versterken. Wanneer u moet kiezen tussen een panty die OF uw schoenen, OF uw rok matcht, kies dan altijd voor een panty die matcht met uw schoenen.

 

  • Draag uw transparante zwarte panty niet in combinatie met sexy kleding

Doorzichtige (sheer) zwarte panty’s zijn van zichzelf al behoorlijk sexy. Om te voorkomen dat het geheel te gewaagd wordt, kunt u ze het beste niet met al te sexy kleding combineren (tenzij de gelegenheid daarom vraagt natuurlijk!). Combineer uw doorzichtige zwarte panty bijvoorbeeld met een denim rokje en een paar stoere boots.

 

  • Denk aan de Rules of Twos

De Rules of Twos gaat ervan uit dat ten minste twee onderdelen van uw outfit met elkaar moeten matchen. Wanneer uw outfit wordt opgebroken in drie verschillende kleuren, laat dit u er korter en zwaarder uitzien.