panty accentuerend outfitEen veelvoorkomende vraag is: “Kan ik felgekleurde panty’s of panty’s met een patroontje dragen, of ben ik daar te oud voor?” Het antwoord: Ja en nee. Iedereen, ongeacht uw leeftijd of maat, kan felgekleurde panty’s of fantasiepanty’s dragen, mits u dit op de juiste manier doet. Hieronder een aantal simpele richtlijnen!

 

 1.     Hou het bij één kleur.

Tenzij u heel jong bent EN onmogelijke lange en slanke benen heeft, draag dan geen meerkleurige panty’s. Galaxy prints bijvoorbeeld. Tenzij u naar een verkleedfeestje gaat, zijn meerkleurige panty’s gewoon uit den boze.

 

 2.     Laat uw panty de eyecatcher zijn.

Als u graag felgekleurde panty’s of fantasiepanty’s wil dragen, laat ze dan de eyecatcher van uw outfit zijn. Hou de rest van uw kleding zo simpel mogelijk. Als u een panty met een patroontje draagt, draag dan geen andere kleding met prints of patronen. Teveel texturen kunnen het geheel ook al gauw te druk maken.

 

 3.     Houd gekleurde panty’s ondoorzichtig.

Doorzichtige panty’s in felle kleuren geven vaak de indruk dat u één of andere vreemde aandoening heeft. Tenzij dat de look is waar u voor gaat, kiest u bij voorkeur voor opaque panty’s (minstens 40 denier).

 

 4.     Vermijd teveel glans op gekleurde panty’s.

Een beetje glans of glitter op een gekleurde panty is prima voor de feestdagen, maar zeer glimmende gekleurde panty’s laten u eruit zien als een turnster, yogi of superheld die nog geen tijd heeft gehad om zich om te kleden.

 

 5.     Match uw panty met uw schoenen.

Door schoenen te dragen in dezelfde kleur als uw panty, kunt u uw benen langer laten ogen.

 

 6.     Bij fantasiepanty’s en panty’s met prints: laat slechts een stukje zien!

Dit soort panty’s zijn vaak zo sexy dat het geheel al snel te uitdagend over kan komen. Draag ze daarom alleen in combinatie met een sobere outfit, bijvoorbeeld laarzen en een effen rok die tot uw knieën komt. Er is dan nog slechts een klein stukje van de panty’s zichtbaar, waardoor het geheel niet te overweldigend oogt.