Aandacht op uw benen: ja of nee

 

Veel vrouwen kiezen altijd voor zwarte kousen of panty's, ongeacht welke kleur kleding ze hierbij dragen, omdat ze denken dat dit de minste aandacht op de benen legt. Draagt u een zwarte outfit dan zijn zwarte kousen of panty's hierbij prima. Bij een gekleurde outfit (bijv. een rode jurk) zult u met zwarte kousen juist extra aandacht naar uw benen trekken. Als dat niet de bedoeling is, kunt u dus beter een andere kleur kiezen. Hierbij onze tips om de juiste panty bij uw outfit te kiezen.

 

 

zwarte panty's

Match met uw jurk of rok.

De kleurkeuze van uw panty's in combinatie met een jurk of rok is bijzonder belangrijk maar niet altijd even eenvoudig. Kies de kleur van uw kousen die past bij uw rok of jurk. Indien u een donkere outfit draagt, kies dan ook voor een donkere panty, dit geeft het beste resultaat.

gekleurde kousen

Hoe meer huid er aan de bovenkant van uw jurk te zien is, hoe meer huid u aan de onderkant laat zien, anders kloppen de verhoudingen niet.

Dus als u bijvoorbeeld een strapless jurkje, halterjurkje of een mouwloos jurkje heeft,  kies dan eerder voor een panty in een huidskleur of voor een lage denier panty

Durf gerust eens een andere tint te proberen; pak dan wel een kleur die terug komt in uw outfit. Of kies juist voor een totaal andere kleur dan uw eigen jurk of rok voor een speels effect. Hierbij zal de aandacht naar uw benen trekken. Neem eens een kijkje in de webshop voor ons assortiment gekleurde panty's of kom langs in 1 van onze winkels.

Match met uw schoenen

gekleurde pantys

U kunt er bij de keuze van uw panty ook voor kiezen om uit te gaan van de kleur van uw schoenen. Zijn uw schoenen donker van kleur, ga dan ook voor een donkere panty. Mocht u schoenen dragen die donkerder zijn dan de rok of jurk die u draagt, dan kunt u beter uitgaan van een panty in een huidskleur.

Dit geldt ook voor het geval dat uw schoenen veller van kleur zijn: een huidskleur is dan altijd goed. In het algemeen geldt de vuistregel dat de kleur van uw schoenen nooit lichter mag zijn dan de kleur van de panty's.

De stijl van uw schoenen kan ook effect hebben op de panty's die u draagt. Indien de schoenen open zijn (aan de bovenzijde) kies dan voor een panty die transparant is als u het elegant wilt houden. Wilt u een statement maken, dan kunt u kiezen voor een kleur of juist een print. 

De regels van hierboven zijn erg leuk maar het is ook leuk om er juist van af te wijken. Bent u in de stemming om te experimenteren doe dat dan ook. Uw kleding moet vooral ook iets van uzelf uitstralen! Durf hierbij te kiezen voor kousen met een print of een opvallende kleur.  Geniet van het uitkiezen van uw panty, ga in de stijl zoals u het wilt!