Volgens mij beginnen de winkels steeds eerder met het etaleren van kerstspullen. Terwijl Sinterklaas nog niet eens in het land is en de zomer nog niet eens voorbij is. Ik vind kerst de leukste tijd van het jaar, maar dan wel na 5 december. Op 5 december kreeg ik een foto toegestuurd van een vriendin die Sinterklaas aan het vieren was, waarbij de cadeautjes onder de kerstboom lagen. Dit geeft toch niet meer het ultieme Sinterklaasgevoel? Vooral voor de kinderen die daarbij aanwezig zijn, wat moeten zij vertellen als ze de volgende dag in de klas komen en een kring gesprek hebben? “Juf, ik heb gisteren een pop cadeau gekregen van de Sinter, euh, Kerst, euh...” Dat kan toch niet?

Maarrr... 5 december is geweest, dus het is tijd om de gezelligheid in huis te brengen en de kerstboom op te zetten. Een paar leuke tips voor het opzetten van de kerstboom vind je op de volgende website: kerstboomtips

Zondag is het voor mij tijd om de kerstboom op te tuigen; wanneer zet u uw kerstboom op of heeft u hem al opgezet?

Nog zoiets, typisch gevalletje zomer in het hoofd. Dit is precies het tegenovergestelde van wat ik net vertelde. Gisteren, het sneeuwde en het was koud, liep ik door de stad. Ik zag haar in de verte al lopen. Ik moest eigenlijk de andere kant op, maar ik wilde even kijken of het waar was wat ik zag. Ja hoor, het klopte wat ik in de verte zag: een vrouw met blote benen. Brrrrr.... wat koud! Het liefst doe ik met dit weer een dikke trui aan, een lekkere warme sjaal om en lekker warme sokken aan. Maarja, zo kun je je natuurlijk niet vertonen op je werk. Zelf trek ik liever een broek aan, maar voor de vrouwen die een rok dragen, zijn panty’s van 70 denier erg mooi en ook lekker warm. Want blote benen, dat gaat met dit weer wel heel ver. Hierbij de link.

Voor de broekdragers is een broek natuurlijk ook niet altijd even warm met dit weer. Daarom is het belangrijk dat je voeten warm zijn. Wanneer je voeten warm zijn, is vaak je hele lichaam ook warm. Wanneer je voeten koud zijn, dan is vaak je hele lichaam ook koud. Het is daarom ook fijn om lekkere warme sokken te dragen. Sokken verdwijnen toch in de laarzen, dus modieus hoeven ze niet te zijn. Een voorbeeld van een heerlijke warme sok is: de Tommy Hilfiger louge sok.

Dus zorg voor een lekkere warme sok of een lekkere warme panty, want dit helpt ons de winter door!