Als het op de aanschaf van grote maten panty’s aankomt, is het belangrijk dat u niet alleen kijkt naar hoe de panty’s eruit zien. De panty’s moeten goed passen en comfortabel zitten. Als het op comfort en uiterlijk aankomt, is het kiezen van de juiste maat van cruciaal belang.

 

Maat

Merken hanteren vaak verschillende maten. De maten worden gebaseerd op uw lengte en gewicht. Meestal is de verpakking voorzien van een maattabel, waarmee u de juiste maat kunt bepalen. Laat u niet in de verleiding brengen om een te kleine panty te nemen: dit zit niet prettig en kan bovendien voor oncharmante vetrolletjes zorgen. Een te grote panty is echter ook niet de bedoeling, want deze zal al snel gaan slobberen.

 

Gelegenheid

Wanneer u grote maten panty’s gaat aanschaffen, bedenk dan vooraf bij welke gelegenheid u de panty’s wil dragen. Wilt u een simpele basispanty voor dagelijks gebruik, een opvallende panty of een panty voor een speciale gelegenheid? Er zijn oneindig veel soorten, stijlen, kleuren en patronen verkrijgbaar, dus er is voor iedere gelegenheid wel een geschikt exemplaar te vinden.

 

Prijs

Als het op panty’s aankomt, dan krijgt u waar u voor betaalt. Goedkope panty’s zien er bij aankoop wellicht mooi uit, maar zullen al snel hun vorm verliezen en gaan minder lang mee dan duurdere exemplaren. Als u een panty wil aanschaffen voor een speciale gelegenheid, dan is het prima om een goedkope panty te nemen. Draagt u echter regelmatig panty’s, dan kunt u het beste investeren in panty’s van een hogere kwaliteit. Op die manier krijgt u de meeste waar voor uw geld.