Hoewel zwart natuurlijk een veilige keuze is als het op kleding aankomt, kan het na een tijdje gaan vervelen. Bovendien, als u echt een statement wilt maken met uw outfit, dan mag u best met kleur experimenteren!

Gekleurde leggings zijn momenteel heel populair. Ze zijn levendig, warm en kunnen precies de juiste hoeveelheid kleur aan uw outfit geven. Maar hoe draagt u nu gekleurde leggings zonder dat u eruit ziet als een circusartiest. Hieronder een aantal tips voor het dragen van gekleurde leggings!

 

Keep It Simple

U heeft een paar felgekleurde leggings in de kast liggen, maar geen flauw idee waar u deze mee zou moeten combineren? De truc is om het simpel te houden. Combineer uw gekleurde leggings met een trui of jurk in een neutrale kleur, en zorg ook dat u de schoenen neutraal houdt. Dit is de perfecte manier om een anders saaie outfit op te leuken! Als u zich wat onzeker voelt met een felgekleurde legging, kunt u ze ook combineren met een lange trui en een paar hoge laarzen. Hierdoor is er slechts een klein gedeelte van uw gekleurde benen zichtbaar en zult u zich zelfverzekerder voelen.

 

Durf te mixen

Niet alle kleuren die u draagt hoeven te matchen. Bent u vandaag in een avontuurlijke bui? Draag dan uw donkerblauwe legging met die fel paarse trui! Het gaat erom dat u er lol mee heeft.

 

Op het werk

Bent u die saaie, conservatieve werkoutfits helemaal zat? Combineer ze dan eens met een gekleurde legging! Met een paar nette pumps eronder ziet u er alsnog professioneel uit.

 

Tip: Een legging is geen broek. Zorg er dan ook voor dat u er altijd een shirt, blouse of trui boven draagt die uw billen bedekt!