Dit jaar staat de lente in het teken van felle vrolijke kleuren. En dat heb ik gemerkt! Afgelopen weekend was ik aan het shoppen om een nieuwe voorjaarsoutfit te scoren. Zonder mij vooraf te verdiepen in de nieuwe mode, ging ik op pad. Al lopend langs de etalages kon ik het al raden: felle kleuren zijn in! En nu nog feller dan in het afgelopen jaar. Na heel wat rondkijken en passen kwam ik veel leuke dingen tegen. Ik heb ook wat rond geneusd op de mannenafdeling en ook daar zag ik allemaal vrolijke kleding in felle kleuren. In eerste instantie dacht ik; felle kleuren voor mannen, is dat wel leuk? Maar toen de man naast mij uit het kleedhokje kwam met en fel gekleurde broek en dito shirt, was ik al meteen van gedachten veranderd. Een ontzettend trendy broek met een hip shirt erop. Hier kunnen natuurlijk de hippe sokken niet bij ontbreken, dacht ik!

Daarom ging ik op zoek naar sokken à la 2013. Ik kwam het volgende tegen: Bonnie Doon herensokken. Hippe sokken voor mannen in vele leuke kleuren. Zo kan de man ook in 2013 er weer trendy bij lopen.

Zoals ik al eerder aangaf, zag ik tijdens het shoppen veel kleding in felle kleuren. Naast de felle kleuren zijn er nog veel meer verrassende outfits à la 2013. Op de volgende blog staan de leukste uitgelicht: nieuwe trends

Voor blote benen is het nu nog een beetje te koud, daarom horen bij deze hippe outfits natuurlijk ook hippe panty’s. Ik vond vele kleuren panty’s die met verschillende outfits te combineren zijn: gekleurde panty's

Ook de vrouw kan in 2013 weer vooruit!

Wat is jouw outfit à la 2013? Laat het ons weten!