Jarretelkousen worden door sommige mensen als enigszins ouderwets en uitdagend gezien. Dat hoeven ze echt niet te zijn – het gaat erom hoe u ze draagt! Vrouwen dragen ten slotte al eeuwenlang jarretelkousen en jarretelgordels. Na de uitvinding van de panty verdwenen ze een tijdje uit het modebeeld, maar jarretelkousen zijn al een tijdje weer helemaal terug en het lijkt er niet op dat ze binnen afzienbare tijd minder populair zullen worden. Geen man of vrouw kan de aantrekkingskracht van een vrouw in mooie jarretelkousen ontkennen.  

 

Goed, het aan- en uittrekken van jarretelkousen gaat wellicht (nog) niet zo snel als het aan- en uittrekken van uw favoriete spijkerbroek. Oefening baart kunst, zeggen we dan maar. Want jarretelkousen hebben ook een hele hoop voordelen:

 

 - Jarretelkousen zorgen voor instant sexappeal. Vanaf het moment dat u ze aantrekt voelt u zich vrouwelijk, sexy en verleidelijk. Of u nu vintage kousen, zwarte kousen of glanzende kousen draagt, ze geven uw outfit een glamoureuze look & feel.

 

- Jarretelkousen zijn ook sexy omdat ze een beetje huid laten zien, maar niet alles.
 
 
- Zwarte jarretelkousen zijn een uitstekende manier om volle benen slanker te laten lijken en om korte benen langer te laten lijken.
 
- Doorzichtige jarretelkousen zijn een perfect alternatief voor panty’s, zeker tijdens de zomer. Ze zijn wat comfortabeler en laten het daar beneden allemaal wat beter ‘luchten.’