De juiste panty vinden is vooral een kwestie van weten met welke kleding u de panty wil dragen en voor welke gelegenheid, en niet te vergeten rekening houden met het seizoen. Iedere vrouw moet ten minste een paar basispanty’s in de kast hebben liggen. Zwarte en huidskleurige panty’s zijn altijd goed, want ze kunnen met vrijwel al uw outfits gecombineerd worden. Wanneer u een huidskleurige panty koopt, kies dan voor de kleur die het dichtst bij uw natuurlijke huidskleur ligt. Echter zijn er nog meer mogelijkheden:

 

Een ultra sheer panty heeft een denierwaarde van 10 of minder. Deze panty’s zijn ideaal voor in de zomer en voor als u een ‘blote benen’ effect wilt creëren. Houdt u er wel rekening mee dat het aantrekken van deze panty’s de nodige voorzichtigheid vereist!

 

Een steunpanty of figuurcorrigerende panty biedt u extra steun in uw achterste en bij uw buik. Deze panty’s werken net als een body shaper. Ideaal voor wie haar zwembandjes of buikje wil camoufleren!

 

Een teenloze panty is speciaal gemaakt om te dragen met sandaaltjes of schoenen met een open teen. Bovendien kunnen uw voeten er beter door ademen.

 

Wilt u een saaie outfit opleuken, dan zijn de fantasiepanty’s van Elzinga zeker aan te raden! Er zijn vele leuke, opvallende en modieuze dessins verkrijgbaar.

 

Hebben uw benen de laatste tijd wat te weinig zon gezien? Dan kunt u een panty met bronzing effect aanschaffen. Zo heeft u in een handomdraai een lekker zomers kleurtje!