Er is ontzettend veel keuze als het aankomt op maillots kopen. De truc voor het kiezen van de juiste maillot is weten bij welke kleding u deze gaat dragen! Bepaal eerst uw look, en koop daarna een passende maillot erbij. We hebben een aantal handige tips op een rijtje gezet om miskopen en modeflaters te voorkomen:

 

Heeft u een outfit in zeer felle kleuren, bijvoorbeeld een knalrood jurkje? Dan kunt u het beste kiezen voor een maillot in een neutrale kleur. Dit helpt om uw outfit uit te balanceren en het geheel niet te schreeuwerig te maken.

Draagt u een erg kort rokje, kies dan bij voorkeur geen felgekleurde panty maar ga voor een panty in een neutrale kleur, zoals zwart of grijs.
 
Zwarte maillots zijn een uitstekende manier om uw denim shorts ook tijdens de koudere maanden te dragen.
 
Is het bijzonder koud buiten? Dan kunt u een maillot onder uw jeans dragen. Jeans met een cropped cut of jeans die net even wat korter zijn waardoor uw maillot nog net zichtbaar is, voegen een extra dimensie aan uw winterlook toe.
 
De keuze van uw schoenen is ook belangrijk als u een maillot draagt. Laarzen en ballerina’s staan vrijwel altijd prima bij een maillots.
 
Investeer in een paar basis maillots in neutrale kleuren zoals zwart, crème, grijs en navy. Deze zijn erg makkelijk om met verschillende outfits te combineren.
 
Donkerkleurige maillots met lichtgekleurde schoenen kunnen u korter laten lijken.
 
Wanneer u een sobere outfit draagt, kunt u naar hartenlust experimenteren met maillots met leuke patroontjes of maillots in felle kleuren.