Veel vrouwen vinden kousen een stuk comfortabeler dan panty’s. Ze zijn dan ook een absolute must wanneer u regelmatig rokjes en/of jurkjes draagt, of wanneer u voor speciale gelegenheden graag praktische beenmode wilt dragen.

 

Hold-ups of jarretels?

Of u liever gaat voor hold-up of jarretelkousen is geheel aan u. Jarretelkousen zijn het mooiste. Deze worden bevestigd aan straps, die weer vastzitten aan de jarretelgordel die om het middel wordt gedragen.

Draagt u hold-up kousen, ook wel stay-ups genoemd, dan heeft u geen jarretelgordel nodig. Hold-ups beschikken namelijk over een dun siliconen randje aan de bovenkant, waardoor ze op uw bovenbeen geplakt blijven. Het is dus een stuk makkelijker dan jarretelkousen.

 

Basic of trendy?

Hold-up kousen en jarretelkousen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins. Of u nu de voorkeur geeft aan mat of glanzend, doorzichtig of ondoorzichtig, bij Elzinga kousen heeft u een ruime keuze. Er zijn echter twee soorten kousen die u absoluut moet hebben: één paar huidkleurige en één paar zwarte kousen. Deze passen namelijk overal bij! Of u ze nu naar uw werk, naar feestjes of naar speciale gelegenheden draagt.

 

Met of zonder kant?

Zowel hold-ups als jarretelkousen zijn verkrijgbaar met mooie kanten randen aan de bovenkant en randen zonder kant. Het is natuurlijk aan u waar u de voorkeur aan geeft, maar als we een suggestie mogen doen: koop één paar met kant (u voelt zich er extra sexy door!) en een ander paar dat wat simpeler en ‘kantoorvriendelijk’ is.