Heeft u zich ooit wel eens afgevraagd of er een manier is om een maatje kleiner te lijken zonder dat u uzelf hoeft uit te hongeren of hoeft te sporten tot u niet meer op uw benen kunt staan? In dat geval kan corrigerende ondermode uitkomst bieden!

 

Corrigerende ondermode had tot voor kort een slechte reputatie. Het werd gezien als oncomfortabel, lelijk en onaantrekkelijk. Gelukkig beginnen steeds meer vrouwen de voordelen van corrigerende ondermode in te zien. Corrigerende ondermode laat u er niet alleen slanker en meer gestroomlijnd uitzien, maar kan ook helpen om uw houding te verbeteren. De moderne corrigerende ondermode zit comfortabel, ziet er mooi uit, verbetert uw figuur en zal uw zelfvertrouwen een enorme boost geven.

 

Wat doet corrigerende ondermode?

Corrigerende ondermode, ook wel shapewear genoemd, is speciaal ontworpen om vetrolletjes te camoufleren en u een slanker silhouet te geven. Er zijn broekjes die uw heupen en bovenbenen slanker laten ogen, en slips die uw billen een push-up effect kunnen geven. Body’s kunnen de heupen en buik slanker laten lijken, maar ze kunnen ook prominente borsten minimaliseren, zoals bij een sport BH. Er zijn ook body’s met een open buste. Daarnaast zijn er ook corrigerende panty’s, die het hele been corrigeren, of alleen de dijbenen, billen, heupen of het middel.

 

Tips voor het kopen van corrigerende ondermode

U kunt zelf bepalen welke delen van uw lichaam u wilt accentueren, corrigeren of juist wilt camoufleren. Wilt u alleen uw dijen, billen of buik corrigeren, of meerdere gebieden? Voor ieder probleemgebied is wel geschikte shapewear te vinden. Het belangrijkste bij het aanschaffen van corrigerende ondermode is dat u de juiste maat neemt. Shapewear die een maat te klein is zal u echt niet helpen om in een te kleine jurk te passen. Te kleine corrigerende ondermode kan er juist onaantrekkelijk uitzien, en bovendien zit het niet lekker. Daarbij kan het voor gezondheidsproblemen zorgen. Uw bloedsomloop wordt belemmert en in het ergste geval worden zenuwen afgeklemd. Kortom, zorg dus voor de juiste maat!