netpantyNetpanty’s zijn onverminderd populair gebleven. En terecht. Een chique netpanty accentueert de vrouwelijke rondingen, geeft de benen wat textuur en biedt een visuele afleiding, waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn.  

Maar netpanty’s dragen, dat is tricky. Veel vrouwen zien zichzelf graag in een netpanty, maar zijn bang om ze te dragen uit angst dat ze er te provocerend uitzien. Er zijn echter manieren om met een netpanty een respectabele, stijlvolle outfit te creëren die u zelfs naar het werk aan kunt. Met onderstaande tips kunt u een chique netpanty dragen zonder eruit te zien alsof u uit het Red Light District komt.

 

Kies de juiste kleur.

Ga voor een netpanty in een neutrale kleur, zoals bruin, nude of zwart. Bewaar de felgekleurde netpanty’s maar voor Halloween.

 

Kies de juiste steek

De steek van een netpanty, ook wel mesh geheten, refereert naar de grootte van de gaten in de panty. Grote steken zijn ongepast om overdag te dragen. Kies in plaats daarvan voor een panty met een kleine steek. Dit zorgt voor een heel acceptabele look. 

 

Kies de juiste schoenen

Netpanty’s maken een krachtig statement. Zorg dat u het niet overdrijft en combineer uw netpanty met wat conservatiever uitziende schoenen. Netpanty’s met extreem hoge hakken geven de verkeerde indruk.

 

Kies de juiste kleding

In een formele of zakelijke setting, kunt u uw netpanty het beste combineren met een rok die ten minste tot over uw knieën valt. Ook kunt u kiezen voor een broek die alleen bij uw enkels wat textuur laat zien. Een te korte rok of jurk over uw netpanty geeft sowieso de verkeerde indruk.

Buiten het werk bent u natuurlijk vrij in wat u draagt, maar probeer uw look elegant te houden. Hou de rest van uw outfit sober en neutraal. Draag geen al te hoge hakken en combineer uw chique netpanty niet met een print. Anders kan het geheel al snel te schreeuwerig worden.