Burlington sokken

Het van oorsprong Amerikaanse Burlington werd opgericht in 1923. Het merk, dat voorheen eigendom was van Kunert, werd in april 2008 overgenomen door de Falke Group. De overname deed het merk weer helemaal opbloeien. In de herfst van 2008 werden de eerste nieuwe sokkenlijnen voor dames en heren gelanceerd. Het jaar daarop werd het assortiment uitgebreid met breimode voor heren en maillots voor dames. Sindsdien worden er regelmatig nieuwe collecties uitgebracht. Burlington beschikt over een breed aanbod aan T-shirts, jassen en breimode voor dames, heren en kinderen. De artikelen worden gemaakt van diverse materialen, waaronder wol, katoen en acryl.

 

Authentieke Burlington sokken

Burlington sokken worden gekenmerkt door het uit Schotland afkomstige argyle tartan patroon. Dit patroon is al sinds de jaren 70 ontzettend populair en is nu in alle denkbare kleurcombinaties verkrijgbaar. Burlington sokken zijn te herkennen aan het ingebreide logo. De ruitjessokken zijn tevens voorzien van een herkenbaar metalen knoopje. Burlington sokken zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen.

Wie eenmaal Burlington sokken heeft gedragen, zal niet meer anders willen. Dankzij de elastische vezels hebben Burlington sokken een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort. De kwalitatief hoogwaardige stoffen en de authentieke patronen hebben gezorgd dat het merk niet meer is weg te denken uit de modewereld.

 

Burlington sokken online bestellen

Burlington sokken kunt u gewoon online bestellen. In de online shop van Elzingakousen bijvoorbeeld! Neemt u op uw gemak eens een kijkje in het aanbod Burlington sokken.