Het modieuze, vrolijke en kleurrijke merk Bonnie Doon wordt in het jaar 1957 in Amerika opgericht door Alex Lee Wallau. De merknaam van het beenmodemerk is echter van Schotse afkomst. 'Bonnie' betekent mooi en 'Doon' is de naam van een rivier in Schotland. Founding father Wallau brengt met zijn nieuwe merk een sterke combinatie van kwaliteit en mode, tegen een redelijke prijs op de Amerikaanse markt. Naast een uitgebreid kleurenpallet maakt Bonnie Doon bovendien in veel van de grofbrei-artikelen gebruik van het materiaal orlon, een superzachte en destijds veel geprezen acrylsoort. De orlon kniekous, vernieuwend én kleurrijk, maakt het merk Bonnie Doon groot in Europa.

De sokken van Bonnie Doon zijn geliefd om hun leuke designs en prettige pasvorm. Met een mooie legging, kun je een jurkje compleet maken. Bij Elzinga Kousen zijn zowel vrouwen, heren, kinder en baby sokken verkrijgbaar van Bonnie Doon.

Om de herkenbaarheid van het merk nog meer te vergroten, krijgt het bekende Bonnie Doon-hondje een prominente plaats op de labels van de producten.

Bonnie Doon staat aan de basis van vele rages zoals bijvoorbeeld beenwarmers, teensokken, maillots, slobsokken en over-the-knees. Niet alleen volgt het merk dergelijke trends op de voet, ook wordt door de gewijzigde behoefte van de consument de basiscollectie van Bonnie Doon steeds verder uitgebreid.

Specialisatie is één van de sterkste punten van Bonnie Doon. Daarom zal het merk zich ook in de toekomst blijven concentreren op de modische beenmode en aanverwante artikelen. Naast het uitgebreide basisassortiment brengt het merk twee keer per jaar een geheel nieuwe seizoenscollectie uit. In de komende jaren hoopt Bonnie Doon onder andere het marktaandeel op het gebied van de herenbeenmode te kunnen vergroten.

Bonnie Doon online bestellen

Heeft u een paar sokken van Bonnie Doon op het oog of bent u juist nog zoekende naar een leuk paar kousen? Kijk dan eens in de online webshop van Elzinga Kousen. Het aanbod van Bonnie Doon is enorm. Kousen, Bonnie Doon leggings, accessoires en Bonnie Doon maillots zijn verkrijgbaar. Ook andere merken als Falke, Burlington, Kunert en Oroblu kunt u online bestellen.

Elzinga Kousen: specialist op het gebied van sokken, kousen en leggings

Naast onze webshop met Bonnie Doon sokken, bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel te Hengelo. Wij zijn in de regio één van de bekendste verkooppunten als het gaat om kousen, panty’s en leggings. Door ons kundig personeel, met jarenlange ervaring met de verschillende producten, zult u altijd met een goed advies de winkel verlaten. Klikt u hier voor onze openingstijden en adresgegevens. Wij helpen u graag verder een passende sok of kous te vinden van hoge kwaliteit.