De Bonnie Doon maillots en panty’s zijn een ware lust voor het oog. Naast simpele, egaal gekleurde Bonnie Doon maillots zijn er ook horizontaal gestreepte uitvoeringen in meerdere kleuren verkrijgbaar. Trekt u graag de aandacht, dan lukt dat zeker met spectaculaire uitvoeringen zoals de Oriental Flowers tights, Royal Garden tights en Butterflies tights. Pantys en maillots met kant,  pythonprint, luipaardprint, kabelpatroon, klassiek blokpatroon, met of zonder voetjes, u kunt het zo gek niet bedenken of Donnie Doon heeft het wel in haar uitgebreide assortiment.

Soorten Bonnie Doon maillots

Bonnie Doon maillots worden gemaakt van vele verschillende materialen (alsmede combinaties van verschillende materialen), waaronder katoen, lycra, nylon, elastan, kasjmier en polyamide. Zo heeft u alle keuze en kunt u kiezen wat u zelf het prettigste vindt zitten. Bonnie Doon Cotton Leggings bijvoorbeeld, bestaan uit 75% katoen, 22% polyamide en 3% elastan.

Bent u op zoek naar iets warms, maar toch het liefst zonder voetjes? De Bonnie Doon Furry Legging met een fluweelzacht boordje heeft de dikte van een dunne maillot. Ideaal voor tijdens de koude winterdagen! Net als de Bonnie Doon Folkloric Jacquard tights met hun leuke designs en kleuren. Bonnie Doon maillots geven zelfs de meest simpele outfit een unieke touch.  

Bonnie Doon maillots en panty’s zijn must-haves voor elke vrouw. Ze zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren, zodat u naar hartenlust kunt combineren. Draag ze onder een rokje of jurkje. Een veel geziene modetrend is tegenwoordig ook het dragen van een maillot onder een korte spijkerbroek. De maillots dienen ook tijdens de koude winterdagen prima als een extra beschermlaagje onder uw kleding. Maar het liefst laat u zulke mooie beenmode natuurlijk aan iedereen zien!

Donnie Boon houdt de laatste modetrend nauwlettend in de gaten. Naast maillots en panty’s verkoopt Donnie Boon ook een uitgebreid assortiment aan beenwarmers, slobsokken, antislip-sokken en over-the-knee sokken. Of u nu op zoek bent naar iets simpels of juist iets heel unieks, klassiek of modern, bij Bonnie Doon vindt u wel wat u zoekt! En dat alles tegen hele eerlijke prijzen.

Lees ook alles over Bonnie Doon Sokken & Bonnie Doon Leggings