Dat je er nog nooit van hebt gehoord is geen ramp, want er bestaan nog niet veel onderwaterhotels. Op dit moment zijn er op de hele wereld drie onderwaterhotels. Eén hotel in Dubai, één in Florida en één op de Malediven. Florida was de eerste op de wereld met een onderwaterhotel. Je zult wel denken, dit zijn de plekken waar allemaal bijzondere en grote gebouwen staan. Maar binnenkort komt er een vierde onderwaterhotel. Dit keer in Marokko. Dit onderwaterhotel, genaamd Atlantis Hotelia, zal in 2017 klaar zijn. Het gaat zich geheel onder water bevinden in de Middellandse Zee, op een diepte van 200 meter. Het hotel wordt ongeveer 20 km van de Martil in de zee gebouwd. Alle 200 kamers en suites zullen aan de buitenkant en bovenkant bemuurd worden met glas van 15 cm dik. Ook kun je je saaie vergaderingen eens opvrolijken door een conferentieruimte in dit hotel te huren. In dit hotel kun je ook nog een luxe restaurant en twee zwembaden vinden.

Naast het vermaak binnen in het hotel, is er buiten aan de oppervlakte ook genoeg te beleven. Het is de bedoeling, dat er een strand en een haven voor 50 boten worden aangelegd.

Dit project, het onderwaterhotel Atlantis Hotelia, is een project van de Marokkaanse reisorganisatie Atlas Voyages.

Voorlopig zal het er nog niet inzitten, maar in 2017 is je nieuwe vakantiebestemming dus al bekend! Het wordt een reis naar Marokko met overnachting in het Atlantis Hotelia.

Maar het duurt nog even voordat het zover is. Ook de zomer laat op zich wachten en voorlopig kunnen we onze slippers nog niet tevoorschijn halen. Toch willen we wel graag alvast wat nieuws in de kast. Ik zag deze week de nieuwe collectie Vans. Vans heeft een nieuw super gave lijn, KENZO genaamd.

Bij Elzinga Kousen vind je de perfecte sokken om in deze Vans te dragen.