Een trend die u zeker niet ontgaan zal zijn dit seizoen, zijn de beenwarmers. Dat klopt, beenwarmers zijn weer helemaal terug van weggeweest! De trend, die in de jaren 80 kwam opzetten en begin jaren 90 weer voorbij leek, is nu weer helemaal hot. Door de toenemende vraag van de afgelopen jaren is er tegenwoordig veel meer keus als toen de beenwarmer net op de markt kwam, en u heeft dan ook de keuze uit vele verschillende soorten beenwarmers.

Verschillende soorten beenwarmers

De meest gangbare beenwarmers zijn vervaardigd van een wat dikker materiaal dan sokken. Deze reiken doorgaans van halverwege de voeten tot halverwege de kuiten. Er zijn echter ook super korte beenwarmers (ook wel enkelwarmers genoemd) of juist super lange beenwarmers (die bijna het hele been bedekken) verkrijgbaar. Daarnaast zijn er beenwarmers met leuke printjes en versiersels zoals knoopjes te verkrijgen, alsmede exemplaren welke voorzien zijn van anti-slip zolen. En wat kleuren betreft kunt u het zo gek niet bedenken of het is wel te koop!

Beenwarmers online bestellen

Bent u geïnspireerd en zoekt u ook een paar lekker warme beenwarmers voor deze winter? Maak het uzelf dan gemakkelijk en neem een kijkje in de online shop op Elzingakousen.nl. Hier vindt u
een gevarieerd aanbod aan beenwarmers tegen heel aantrekkelijke prijzen.
Zo zit u er straks weer lekker warm bij!