Aanbiedingen

Winkelen met flinke korting, daar houdt iedereen wel van! Hier vindt u tientallen artikelen voor zowel dames als kinderen met kortingen aan tegen hele scherpe prijzen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten panty’s, leggings en hold ups. Zo zijn er fantasiepanty’s, net- en kanten panty’s, fashion leggings, capri leggings en hold ups. Naast deze categorieën verkopen wij ook een basiscollectie panty’s en leggings. Alle aanbiedingen vindt u hier bij ons.

Over Elzingakousen.nl

Bij Elzingakousen.nl vindt u vele mooie aanbiedingen, waarmee u nog meer kunt besparen op uw favoriete onder- en beenmode. Wij bieden een elegant, vrouwelijk assortiment beenmode, ondermode en bodywear die voor elke gelegenheid en bij elke outfit passen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van diverse aanbiedingen en nieuwe acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, zo mist u nooit meer een actie!

Leveringstijden en leveringskosten

Wanneer u winkelt in onze online shop (http://www.elzingakousen.nl/) hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Het meeste van onze Oroblu collectie is direct uit voorraad leverbaar en wordt doorgaans zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Bij een bestelling voor 70 euro of meer, hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. En wilt u nog meer besparen op uw bestelling? Dan kunt u er ook voor kiezen om het tijdens openingstijden bij ons in de winkel op te halen. Uiteraard hoeft u op die manier geen verzendkosten te betalen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!